Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett az új Szellemirtók-film friss előzetese – ráadásul egy hatalmas meglepetéssel!

Megérkezett az új Szellemirtók-film friss előzetese – ráadásul egy hatalmas meglepetéssel!

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett az új Szellemirtók-film friss előzetese – ráadásul egy hatalmas meglepetéssel!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 19:38

Idén végre bemutatásra kerül a Szellemirtók – Az örökség című film Paul Rudd főszereplésével, az új előzetes pedig rendesen ledobta a nosztalgiabombát.

Igazi kultuszfilm az 1984-es Szellemirtók, amiben Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és a 2014-ben elhunyt Harold Ramis megmutatták a világnak, hogy egyáltalán nem kell félni a kísértetektől, amíg van valakinél egy protonágyú. Tavaly került volna bemutatásra a folytatás/újrakezdés, ami a Szellemirtók – Az örökség címet kapta, de a járvány sajnos közbeszólt – hamarosan viszont megérkezik a várva várt alkotás.

A Szellemirtók – Az örökség Harold Ramis karakterének, Egonnak az unokáiról szól, akik felfedezik nagyapjuk eszközeit, miközben túlvilági erők szállják meg a kisvárost, ahol laknak – így kezükbe kell venniük az irányítást, hogy mindenkit megmentsenek, és újra visszaálljon a rend az élők és a holtak között!

A filmet az eredeti Szellemirtók rendezőjének négyszeres Oscar-jelölt fia, Jason Reitman (Juno) rendezte, a főszerepben pedig Paul Rudd (A Hangya), Carrie Coon (A hátrahagyottak), Finn Wolfhard (Stranger Things) és Mckenna Grace (Annabelle 3) látható.

A Szellemirtók – Az örökség új előzetese komoly nosztalgiát fog előcsalni a kíváncsi nézőkből, ugyanis előkerülnek benne a már jól ismert szellemirtó eszközök, és persze az ikonikus kocsi is – ráadásul az utolsó jelentben egy rejtélyes alak hangját is hallhatjuk, aki nem más, mint a legendás Bill Murray, szóval megnyugodhatnak a rajongók, ő is visszatér, hogy igazán maradandó legyen az élmény.

Itt lehet megtekinteni a november 11-én érkező Szellemirtók – Az örökség előzetesét:

Borítókép: Szellemirtók – Az örökség / Profimedia