Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Élőszereplős Pokémon-sorozat jön a Netflixre, ráadásul nem akárki készíti

Élőszereplős Pokémon-sorozat jön a Netflixre, ráadásul nem akárki készíti

Zene, Film & Kultúra

Élőszereplős Pokémon-sorozat jön a Netflixre, ráadásul nem akárki készíti

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Örülhetnek a rajongók, ugyanis kiderült, hogy hogy érkezik a Netflixre egy élőszereplős sorozat a Pokémon világából.

Senkinek sem kell bemutatni a Pokémonokat, hiszen a cuki lényeken alapuló videójátékok, animék, figurák, és egyéb termékek a világon szinte mindenkit meghódítottak az utóbbi évtizedekben – a Pokémon GO nevű mobilapplikáció sikeréről nem is beszélve.

2019-ben még egy hollywoodi mozifilmet is bemutattak Ryan Reynolds főszereplésével Pokémon – Pikachu, a detektív címmel, ami világszerte több mint 433 millió dollárt hozott, ez pedig végérvényeseb bebizonyította, hogy a közönség imádja a Pokémonokat – nem csoda, hogy a Netflix egy igazán különleges projekttel készül a rajongóknak.

Nagyon úgy tűnik, hogy jön egy Pokémon – Pikachu, a detektívhez hasonló, élőszereplős Pokémon-sorozat Netflixre, amin jelenleg a Lucifer című, óriási népszerűségnek örvendő széria egyik készítője, Joe Henderson ügyködik.

Ennél több információ sajnos nem derült ki az alkotásról, így azt sem tudjuk, mikor érkezik, kik szerepelnek benne, illetve hogy egyáltalán a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatása lesz, vagy esetleg egy teljesen különálló sorozat – de bárhogy is alakul, az biztos, hogy már most milliók várják izgatottan a végeredményt.

Borítókép: Pokémon – Pikachu, a detektív / Profimedia