Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tragikus hír: meghalt a Gladiátor színésze

Tragikus hír: meghalt a Gladiátor színésze

Zene, Film & Kultúra

Tragikus hír: meghalt a Gladiátor színésze

Zene, Film & Kultúra

HGE 09:39

A Gladiátor és A rettenthetetlen színésze, Mike Mitchell 65 éves korában, szívrohamban hunyt el hajóutazás közben.

Szomorú hírről ír hétfő reggel a theGeek: Mike Mitchell filmsztár és ötszörös fitneszvilágbajnok egy hajóutazáson hunyt el, teljesen váratlanul, szívrohamban. 

Mike képviselője és mendzsere nyilatkozta először a TMZ-nek, hogy a színész még "pénteken halt meg egy törökországi hajózáson", és bár eleinte nem volt világos, hogy mi volt a halál oka, később derült ki, hogy "szívroham" volt.

A menedzser ezt mondta egy nyilatkozatban:

„Nagyon nehéz volt elhinni... Egy általunk menedzselt nemzetközi sztár, egy becsületes ember, egy igazi színész, egy igaz barát, egy drága barátom hirtelen halála mélyen elszomorított minket. Mindig is megtiszteltetés volt a menedzsere lenni. Türelmet kívánok a feleségednek, a kedves Denise Mitchellnek és gyermekeidnek. Megismerni téged és elnyerni a barátságodat felbecsülhetetlen értékű. Aludj a fényben. RIP..."

Mike testépítőként kezdte karrierjét, és végül megnyerte a Mr. Universe díjat is - akárcsak az ikonikus színész, Arnold Schwarzenegger. Emellett 5 Masters Mr. World címet is nyert, és a World Fitness Federation élő legenda díjjal tüntette ki.

A rettenthetetlen és a Gladiátor mellett Mike több filmben is szerepelt, többek között a Feszültségben és a James Bond filmben: a Skyfallban is.

Mike Mitchell 2006-ban már egyszer szívrohamot kapott, miután megnyerte ötödik vb-címét, de azt még túlélte. A vitorlázást is kedvelte, és amikor éppen nem egy filmforgatáson volt, akkor kapitányként élvezte, hogy vendégeket vihetett a tengerre a tulajdonában lévő hajón.

A menedzsere szerint Mitchell-t felesége, Denise és gyermekei gyászolják.

(theGeek)

Borítókép: Mike Mitchell/Youtube