promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasodna a gazda: Viki gazdasszony igen érdekes testrészéért rajong Johnny
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig, hogy elindult a műsor, máris izzik a levegő a szereplők között. Johnny és Viki pedig már a jövőjüket latolgatják.

Mióta elindult a műsor, Johnny mindig próbálja magát kihúzni a munka alól és eddig egész sikeresen tette. Ő tényleg azért ment a műsorba, hogy meghódítsa Viki gazdasszony szívét.

Amíg a fiúk ürüléket lapátoltak a tanyán, addig Johnny és Viki ebédelni mentek, ahol bizony már a jövő is szóba került. A hajón eltöltött közös pillanatok pedig közel hozták egymáshoz őket, Vikit teljesen lehengerelte az, ahogyan Johnny a jövőt látja.

A sikeres randi után Johnny is kiöntötte a szívét a kameráknak. Elmondta, hogy Viki sokkal jobb, mint ahogy azt gondolta, és a róla alkotott képe egyre jobb irányba halad. Mint fogalmazott:

„Úgy érzem, hogy mind belülről, mind gondolkodásilag és mentálisan szenzációs. Valami eszméletlen gyönyörű a lánynak a belsőségei. Kezdem azt érezni, hogy ez átcsaphat elég komoly érzelmekbe is a dolog. Érzem azt, hogy elég nagy az egyezés és az összhang”

Nem csak Johnny és Viki gazdasszony romantikázhatott, Zoli gazda is randira vitte Nórit. A közös pillanatok döcögősen indultak, de azért ne írjuk le őket. Mindenesetre a műsor rajongói igencsak szorítanak a vörös lánynak, úgy tűnik, ha Zoli gazda szívébe még nem teljesen, de a nézőkébe belopta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás