promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel-filmek egyik legocsmányabb főgonosza is visszatér a Shang-Chi új, magyar nyelvű előzetesében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája második szinkronizált előzetese, ami hatalmas meglepetéseket tartogat a Marvel-rajongóknak.

Hosszú kihagyás után idén teljes gőzzel elindult az MCU negyedik fázisa, hiszen a nemrég bemutatott Fekete Özvegyen kívül még három Marvel-film érkezik 2021-ben – a következő a szeptember 2-án bemutatásra kerülő Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája lesz, ami igazán nagy jelentőséggel bír, mivel ez a stúdió első olyan alkotása, aminek ázsiai származású a főhőse.

A Destin Daniel Cretton (A kegyelem ára) által rendezett Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája egy Shang-Chi nevű, modern életet élő harcosról szól, akinek szembe kell néznie a múltjával, miután belekeveredik a Tíz Gyűrű nevű rejtélyes szervezet sötét ügyleteibe.

A főszerepben Simu Liu, Awkwafina, Michelle Yeoh és Tony Chiu-Wai Leung látható, és nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a Marvel eddigi talán legkülönlegesebb alkotása, ami nem csupán lenyűgöző látványvilággal rendelkezik, de a közelharcokat is új szintre emeli az MCU-ban a kungfu elemeknek köszönhetően.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája új, szinkronizált előzetese biztos, hogy meghozza a kedvünket a filmhez, ugyanis nem elég, hogy rendkívül hangulatosra sikeredett, de még a Doctor Strange-ből ismert Wong, illetve a 2008-as A hihetetlen Hulk óta nem látott szörnyű gonosztevő, Förtelem is feltűnik benne pár pillanatra:

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája után november 4-én érkezik az Örökkévalók, illetve december 16-án a Pókember: Nincs hazaút – előbbinek az alábbi cikkben lehet megtekinteni az előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás