promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem finomkodott Zoli gazda, obszcén jelzővel illette választottját
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy halad előre a műsor, úgy bukik ki mindenki valós személyisége. A szerda esti adásban Zoli gazda olyat mondott, amin azóta is csak pislogunk.

Tovább ismerkedett szerdán a Házasodna a gazda Zoli gazdája, a már négy kiválasztott lánnyal. Természetesen rögtön próbára tette őket, befogta a csipet csapatot egy kis munkára, majd a hátuk mögött mindegyikőjüket kiértékelte.

Zoli gazda örülhet, hogy választottjai nem hallották, amiket mondott, mert lehet, hogy igencsak elszabadultak volna az indulatok a nem túl szofisztikált mondatoktól.

A vörös hajú kurva aranyos. Aztán ott van Jázmin is egy tünemény, meg Zsófi is. Mindegyik tök jó. Van a nagyon durván ribancos. Ő kurvára bejön, de szerintőm ő nem gondolja komolyan

A vörös hajú kurva alatt vélhetően Tinára gondolt a gazda, hiszen egyedül őt nem említette név szerint. Ha ez kiderül, biztos lesz egy-két szava ehhez a lánynak.

De nem csak Zoli Gazda, hanem Viki gazdasszony se volt rest. Egyből befogta a négy kiválasztott fiút egy kis takarításra. Persze voltak olyanok, akiknek igencsak büdös volt a munka. Johnny minden erejével próbálta kikerülni, hogy vasvillát kelljen fognia, de végül Viki betörte, majd faképnél hagyta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás