Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mit művelt már magával Nicole Kidman?! Rá sem fogsz ismerni!

Mit művelt már magával Nicole Kidman?! Rá sem fogsz ismerni!

Zene, Film & Kultúra

Mit művelt már magával Nicole Kidman?! Rá sem fogsz ismerni!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 22:22

Az ausztrál-amerikai színésznő rajongói egy emberként hördülhettek fel, amikor megláttak az Instagram posztját: mi történhetett a színésznő gyönyörű, aranyszőke hajával?!

Bizony, Nicole Kidman legfrissebb Instagram-bejegyzésében mutatta meg, hogy gyönyörű, hosszú aranyszőke hajkoronája már a múlté, és a képen is látható, hogy mennyire megváltozott az új, fiús rövid hajviseletétől. 

Persze gyorsan kiderült, hogy nem kell valami rosszra gondolni, az 54 évesen is szépséges és tehetséges színésznő az új, Roar című sorozata miatt vágatta le a haját, bár abban biztos vagyok, hogy az a fodrász, aki ezt a kegyetlen munkát elvégezte, krokodilkönnyeket ejtettt. Még szerencse, hogy a haj visszanő és a változás is csak ideiglenes, továbbá, ezt a megváltozott frizuráját is egy parókának köszönheti Kidman.

A Roar egybéként egy sokféle történetet elmesélő széria lesz, amelynek minden egyes története szellemesen és szeszélyesen világít rá a nők tapasztalataira, és arra, hogy a nők hogyan igazodnak el mások róluk alkotott és saját magukról alkotott elképzeléseiben. Ezek a történetek rávilágítanak arra, mit jelent nőnek lenni, és "sötét komikus feminista meséknek" számítanak.

A sorozat első évadjának forgatása jelenleg is zajlik, bár már rövidesen vége és 2022-ben láthatjuk majd az Apple TV adásában.

Borítókép: Nicole Kidman/Profimedia