promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Katára végre ismét rátalált a szerelem - mutatjuk, ki az új szerencsés választott!
Borítókép:  Dobó Kata Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy színházbemutatón vett részt Dobó Kata, állítólag ott szeretett bele új párjába.

A színész-műsorvezető Szente Vajk Dobó Kata új párja. A HOT! Magazin rákérdezett Vajknál, hogy meséljen nekik új szíve választottjáról, és ugyan ő nem tagadta a kapcsolat létezését, egyelőre mégsem akart róla beszélni. A magazin arról írt, hogy a Puskás-musicalt Vajk írta és rendezte és ennek a bemutatójára látogatott el Dobó Kata. Azt pletykálják, hogy közvetlenül ezután kezdtek el ismerkedni, és állítólag szinte azonnal egymásba szerettek.

 A Blikk szerint még az ismerkedési fázis legelején járnak, le sem tagadhatnák, hogy vibrál köztük a levegő. Vajk és Kata egyébként a nemrég bemutatott A dominógyilkosság című darabban is együtt dolgoztak, azt is Szente írta és rendezte, a színésznő pedig egy sajtószóvivőt alakít benne. Az újság arra tippelt, hogy kapcsolatuk akár innen is indulhatott. Ugyanakkor "informátoruk szerint" ennél a közös munkánál még legfeljebb csak felfigyeltek egymásra, a bemutató után jöttek rá, hogy mennyire jól érzik magukat egymással.

Fotó: Profimedia

Szente Vajk Erdélyi Tímeával kötött házassága már négy éve felbomlott, pár hete pedig arról nyilatkozott a rendező, hogy egy ideje ismét egyedülálló. A Bors szerint egy hónapja derült ki róla, hogy szakított táncművész párja, Tiborcz Fannival.  Ami Dobó Katát illeti: ő hat közösen töltött év után, 2014-ben szakított Gulyás Leventével, aki kislánya: Szofi édesapja. Bár azután Anger Zsolt, majd Zsidró Tamás párja is volt, illetve jól ismert, hosszú kapcsolata volt Andy Vajnával és Bochkor Gáborral is, mégsem állapodott még meg senkivel. 

Évek óta nem beszél szerelmi életének titkairól, ám nemrég egy interjúban elárulta, nem mondott le ­arról, hogy újra férjhez menjen – hiszen több mint két évtizede egy rövid időre összeházasodott Vermes Dávid színésszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás