promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Star Wars: kiderült, ki alakítja a gyerek Leia hercegnőt az Obi-Wan Kenobi-sorozatban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Star Wars előzménytrilógiát rengetegen kritizálták annak idején, viszont azzal mindenki egyetértett, hogy Ewan McGregor nagyszerű Obi-Wan Kenobi volt, méltó örököse Alec Guinnessnek. Éppen ezért készülhetett sorozat a rajongók követelése nyomán és most megtudtuk ki alakítja majd a gyermek Leia hercegnőt benne.

McGregor 15 év után ölti magára ismét a jedimester köntösét a karakterére építő limitált sorozatban, amelyben a gyermek Skywalker-ikrek is feltűnnek. Egyiküket már sikerült is megtalálni: a theGeek írt arról, hogy ki játssza majd a fiatal Leia hercegnőt az Obi-Wan Kenobi sorozatban.

A Disney+ 2019 novemberében hatalmas sikert aratott a The Mandaloriannal, melyből eddig két évad készült el, a harmadikra pedig valamikor jövőre várható. A produkció óriási lelkesedést váltott ki a Star Wars-rajongókból, így nem meglepő, hogy a Lucasfilmnél most úgy döntöttek, hogy a mozifilmek helyett inkább streamingre gyártanak sorozatokat.

A Zsivány Egyes előzménysorozata, az Andor és a Boba Fett első önálló kalandját feldolgozó The Book of Boba Fett mellett már dolgoznak az Obi-Wan Kenobin is, melyben Ewan McGregor A sith-ek bosszúja című film óta először tér vissza Obi-Wan szerepéhez. A történet esélyesen arról fog szólni, hogy Kenobi hogyan élte túl és dolgozta fel a Köztársaság tíz évvel korábbi bukását és a galaktikus diktátorok felemelkedését, de nyilván komolyabban foglalkoznak majd a karakter tatuini, önkéntes száműzetésével is.

Érdekesség, hogy a sorozatban Hayden Christensen is szerepel, akinek szintén 15 évet kellett várnia, hogy ismét magára öltse Darth Vader éjfekete páncélzatát és megint összecsapjon Kenobival, továbbá a Skywalker-testvérek sem maradnak ki a buliból, vagyis a fiatal Luke és Leia is kulcsfigurák lesznek a 6 részes sorozatban.

[[cikk2]]

Nem csoda tehát, hogy a rajongók várakozása óriási volt és az amerikai sajtóban éppen ezért hatalmasat robbant a hír, miszerint a fiatal Leia hercegnőt az a Vivien Lyra Blair alakítja majd, akivel a Sandra Bullock neve által fémjelzett, a Netflixen 2018-ban bemutatott, Madarak a dobozban című posztapokaliptikus filmben már találkozhattunk.

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása idén áprilisban kezdődött Los Angelesben, a produkció pedig 2022-ben érkezik meg a Disney+-ra. Jó hír, hogy a streaming csatorna rövidesen Magyarországra is megérkezhet, egyre több jel utal erre, és különböző magyar sajtóértesülések szerint a Disney+ tartalmainak magyarítása már gőzerővel zajlik.

(theGeek

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás