promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most -  Igazi családanya lett a Barátok közt cserfes tinije
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok gyerekszínész kezdte pályafutását Magyarország legnépszerűbb sorozatában, a Barátok köztben. Szinte a szemünk előtt nőttek fel. Ilyen gyerekszínész volt a ma már édesanyaként is funkcionáló Csifó Dorina.

Több mint két évtized és közel 10 500 rész után július 17-én véget ért a Barátok közt. A zárópartin pedig feltűntek a régi szereplők is, köztük Csifó Dorina. A színésznő 2004-ben 16 évesen bukkant fel a sorozatban, ő játszotta egészen 2008-ig Temesvári Noémit.

A záróparti pedig olyannyira megihlette, hogy közösségi oldalán kicsit nosztalgiázott is.

Felemelő érzés volt!Sok fantasztikus embert ismerhettem meg…Ott éltem meg a tinédzser korom…Színészek, rendezők, sminkesek, fodrászok,írók,gyártásvezetők,kellékesek,ruhások, operatőrök,portások, sofőrök, hangmérnökök,világosítók..mindenkinek köszönöm hogy egy nagy csapat részese lehettem és az egyik legjobb barátnőmet is onnan ismerhettem meg!

Csifó Dorina szinte a nézők szeme előtt nőtt fel, az egykor cserfes, lázadó tinédzser mára megkomolyodott. 2011-ben férjhez ment, egy évre rá pedig meg is született kisfia, Vince. Bár azóta a házassága tönkrement, 2015-ben elvált.

Az egykori sorozatsztár ugyan tett némi kitérőt a könnyűzene világába, mára már úgy tűnik megtalálta a helyét, a szinkronizálásnak szenteli a mindennapjait. Ő kölcsönözte hangját egyebek mellett Aranyhajnak, vagy a Zootropolis – Állati nagy balhé nyuszijának. Szinkron munkáiba pedig sokszor betekintést enged követőinek is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás