promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő ok miatt hagyta ott Ruby Rose Batwoman szerepét!
Borítókép:  Ruby Rose, mint Batwoman/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaly Ruby Rose bejelentette, hogy mindössze egy évad után távozik Kate Kane szerepéből a Batwomanben. Hónapokkal azután, hogy távozott a CW címszerepéből, a hírek szerint nem a forgatáson elszenvedett sérülései miatt.

Nemrég Rose a Kyle and Jackie O Show-ban beszélt, és abban osztotta meg, hogy egy allergia miatt döntött úgy, hogy nem tér vissza a sorozatba - írja a theGeek. Rose elárulta:

"Rájöttem, hogy allergiás vagyok a latexre. Egyre rosszabbul éreztem magam, mert ahogy egyre többet érintkeztem az anyaggal, úgy gondolom, az egyre több reakciót váltott ki. A végén levettem a [maszkot], és az arcomon csak kiütés volt. A torkom teljesen össze volt szorulva. Olyan volt, mintha egy horrorfilmből jöttem volna."

A Batwoman szerepével Rose volt az első nyíltan meleg szuperhős főszereplő. A színésznő tavaly augusztusban beszélt a távozásáról, és sajnálta, hogy nem vett ki több időt, hogy felépüljön a forgatási sérülések után. Akkor azt mondta:

"Megoperáltak, majd 10 nappal később visszamentem dolgozni, ami talán nem volt a legjobb ötlet. A legtöbb ember körülbelül egy-három hónapot vesz ki, mielőtt visszatér a munkába, szóval ez mindenképpen megnehezítette a dolgomat. Egy sorozat vagy film főszereplőjének lenni - függetlenül attól, hogy akcióról vagy érzelmekről van szó - minden szempontból megterhelő."

Rose helyét Batwoman szerepében Javicia Leslie veszi át. A második évad 2021 január elején indult, nemrég lett vége. A harmadik évad premierje idén október 13-án várható.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás