Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berényi Miklós is visszatér a Barátok közt utolsó részében

Berényi Miklós is visszatér a Barátok közt utolsó részében

Zene, Film & Kultúra

Berényi Miklós is visszatér a Barátok közt utolsó részében

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:11

A Barátok közt záró részére visszatér a sorozat rosszfiúja, Berényi Miklós is. A Szőke Zoltán által alakított karakter kómában van, de azt még a színészek sem tudják, hogy a szappanopera utolsó részében végül felébred vagy sem.

Szomorú napra ébredtünk, hiszen ma este 23 év után véget ér az RTL Klub napi sorozata, a Barátok közt. Valószínűleg a sorozat utolsó része rekordot fog dönteni, talán még azok is kíváncsiak lesznek Magyarország leghosszabb ideig futó szériájának befejezésére, akik egyáltalán nem követték a Mátyás király tér lakóinak mindennapjait.

Főleg, ha a záró részben visszatér a sorozat legjóképűbb cselszövője, Berényi Miklós is. 

A történet szerint Berényi Miklós évek óta kómában van, szombaton este pedig végre kiderül, hogy felébred, vagy meghal. A stáb több alternatív befejezést is leforgatott, így maguk a színészek sem tudják, hogy végül melyik jelenettel zárul a 23 éve indult Barátok közt. 

Szőke Zoltán az RTL Klub Fókusz című műsorában beszélt arról, hogy milyen érzés két év kihagyás után, ismét visszatérni a sorozatba. 

„Hoz egy döntést az ember, mint ahogyan én is meghoztam azt, hogy már nem volt mondanivalóm ebben a produkcióban. Úgy éreztem, hogy amit lehetett, kihoztam magamból és le is zártam magamban. Maradt persze mindig egy olyan érzelmi fonal, ami akarva akaratlanul megérinti az embert. Hogy most ez szentimentalizmus vagy a korral jár, nem tudom, de ott bent valami csilingel, és jó itt a falak között lenni”

– mondta visszatérésekor Szőke Zoltán.

Az, hogy végül Berényi Miklós végül felébred-e ma este 20 órától megtudhatjuk!

Borítókép: RTL Klub