promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel a Született feleségek duci kislányára? – Így néz ki most!
Borítókép:  Eva Longoria és Madi De La Garza / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően dögös nővé cseperedett az egykori duci kislány, akit mindenki a Született feleségek című sorozatból ismer.

Lassan két évtizede mutatták be a Született feleségek első évadát, amit további hét követett. Látszólag idilli családanyák, dögös, és gazdag nők játszótere volt a sorozatbéli Lila Akác köz. Ennek az alkotásnak köszönhetően lett világhírű a Gabriella Solist alakító Eva Longoria, és szintén itt ismerhettük meg a lányát játszó, akkor duci gyereksztárt, Madison De La Garzat.

Talán a név lehet, hogy nem mond sokat, csak az igazán fanatikusoknak, de bizony ő volt Juanita, a hisztis kislány.

Kép: Demi Lovato és Madison De La Garza / Profimedia

A ma már 19 éves lány az elmúlt évek alatt igazi nővé cseperedett. Színészi karrierje ugyan nem szárnyal, de azért kisebb-nagyobb szerepekben olykor feltűnik, mint például féltestvére, Demi Lovato oldalán a Hercegnővédelmi program és a Sonny, a sztárjelölt című Disney-alkotásokban.

Az egykori duci kiscsaj azonban a múlté, olyan átalakuláson ment keresztül Madi, hogy fel sem ismerni. Mára valószínűleg az önbizalma is jóval nagyobb, közösségi oldalán bátran mutatja meg magát bikiniben is. Rajongói pedig mindig tudtára adják, hogy milyen dögös és csinos nő lett belőle.

Úgy tűnik, az egykori gyerekszínész azért nem ment nagyon messze a filmvilágtól, Instagram oldala szerint íróként funkcionál, emellett rendez, és producerkedik is. 2019 nyarán érettségizett le, most egyetemen tanul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás