promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet! Így fog véget érni a Barátok közt
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kikerült egy videó arról, hogy egy hét múlva hogyan ér véget a Barátok közt.

23 év után nemsokára véget ér az RTL Klub napi sorozata, a Barátok közt. A döntés hátterében természetesen a kritikán aluli nézettség áll, hiszen a széria korábban volt, hogy 1 milliós nézettség felett teljesített, mostanra viszont örülhettek, ha a 400 ezer nézőt elérték.

A Barátok közt már csak egy hétig lesz a képernyőn, rendhagyó módon, július 17-én, szombat este, egy dupla epizódos lezárással fog búcsút inteni a hűséges rajongóknak. Persze nem kizárt, hogy a sorozat utolsó részei rekordot fognak dönteni, talán még azok is kíváncsiak lesznek Magyarország leghosszabb ideig futó szériájának befejezésére, akik egyáltalán nem követték a Mátyás kitály tér lakóinak mindennapjait.

Mióta az RTL Klub bejelentette, hogy befejezik a Barátok köztet, mindenki azt találgatja, hogy mivel ér véget a történet. Mind ez idáig semmilyen információt nem kaptunk erről, de az RTL Klub nemrég közzétett egy előzetest, ami az alábbi címet kapta:

Így ér véget a Barátok közt 23 év után!

Hatalmas robbanás a Dunán, Berényi Miklós a kórházban hal meg, és Novák Laci könnyes búcsút vesz Gizitől. Persze könnyen lehet, hogy mindez csak szemfényvesztés, és közel sem ezt fogjuk látni a Barátok közt utolsó részében. De ha mégis, akkor egy rendkívül fájdalmas, szomorú, és izgalmas lezárást kap a sorozat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás