promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fest 20 év után a Bridget Jones szívtiprója!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nők millió rajongtak kifinomult brit vonásaiért. Szívesen lettünk volna Julia Roberts vagy Renee Zellweger helyében.

Hugh Grant tipikusan az a brit, akire mondhatjuk, hogy ezüstkanállal a szájában született. Oxfordban tanult, szülei szerették volna, ha bankár lesz, ám ő végül a színészi pályát választotta. Utólag milyen jól tette, hiszen mind a mai napig komoly szerepeket kap, legutóbb tavaly az Úriemberekben tűnt fel.

Első szerepe 22 évesen a Privileged című filmben volt, azóta azonban olyan sikerfilmekben is láthattuk, mint a Bridget Jones naplója, Sztárom a Párom, Zene és Szöveg, és persze a sort bőven lehetne még folytatni. A világhírt Andie MacDowell oldalán a Négy esküvő és egy temetés című alkotás hozta meg számára.

Romantikus szerepei mellett játszott vígjátékokban, akciófilmben, sőt, még fantasy-ben is. Hugh Grant tényleg egy ezerarcú, tehetséges színész.

Elhíresült tánca az Igazából szerelem című filmből:

Főleg a ’90-es években és a 2000-es évek elején nők millió rajongtak érte, kisfiús sármja, finom, brit vonásai miatt. Sajnos azonban mára ez mind a múlté.

Forrás: Profimedia

Hogy az idő elszaladt fölötte, persze igazán nem róhatjuk fel neki, hiszen Hugh Grant betöltötte a 60-at, így szexi külseje helyett végre maradéktalanul koncentrálhatunk a színészi játékára. Ha minden igaz, Sophia Lillis mellett ő is csatlakozik a Dungeons & Dragons cím nélküli filmadaptációjának szereplőihez, így hamarosan újra láthatjuk a vásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás