promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma lett 75 éves Sylvester Stallone! – Valóban ez a top 10 legjobb filmje?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ideje felugrani a nosztalgiavonatra, és megnézni valamelyik Stallone filmet!

A mai napon, vagyis július 6-án lett 75 éves Sylvester Stallone, aki bizony ott van a legmenőbb akciósztárok között. Legnagyobb riválisa ugyebár Arnold Schwarzenegger volt anno, akivel azóta nagyon jó barátok.

Stallone számos meghallgatáson vett részt, de csupán alkalmi színpadi szerepeket kapott, és hát pornóban is szerepelnie kellett. Első főszerepét „A Lordok bandája” című filmben játszotta 1974-ben, aminek a forgatókönyvét is ő írta. Aztán 1976-ban begördült a Rocky, amit a rajongók mai napig az egyik legjobb filmjének tartanak.

A Top Moviess anno összerakott egy abszolút szubjektív listát, hogy melyik a top 10 legjobb Stallone alkotás. A népszerűbb több részes szériáknál nem is mertek rangsorolni, csak úgy vannak megemlítve, hogy például „Rambo-filmek”, pedig tudjuk, hogy azokból is van azért, ami nem sikerült túl izmosra.

A lista így néz ki:

  1. Rocky-filmek
  2. Rambo-filmek
  3. Oscar
  4. Tango és Cash
  5. Feláldozhatók-filmek
  6. Menekülés a győzelembe
  7. Túl a csúcson
  8. Cop Land
  9. Kobra
  10. A pusztító

Van egy másik lista is, ami egy fokkal érdekesebb, mivel itt a nézői szavazatok alapján vannak rangsorolva a filmek. Az ötvenes listában biztosan fogtok olyat találni, amit szívesen elővennétek újra a születésnap alkalmából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás