Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hugh Jackman tényleg visszatér Farkasként, vagy csak könyörtelen játékot űz velünk?

Hugh Jackman tényleg visszatér Farkasként, vagy csak könyörtelen játékot űz velünk?

Zene, Film & Kultúra

Hugh Jackman tényleg visszatér Farkasként, vagy csak könyörtelen játékot űz velünk?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:33

Nagyon úgy tűnik, hogy Hugh Jackman éppen most erősítette meg, hogy ismét elvállalta Farkas szerepét a Marvel kedvéért – vagy csak trollkodik?

Hugh Jackman 2000-től egészen 2017-ig, összesen kilenc alkalommal alakította az X-Men-széria legnépszerűbb karakterét, Farkast (ha nem számoljuk a Deadpool 2-t, amiben régi felvételeket használtak fel róla). A rajongók egyértelműen kijelentették, hogy csak ő játszhatja el a legendás szerepet, de a színész négy éve a Logan – Farkas című filmmel búcsút intett a mutánsok világának – bár akkor megjegyezte, hogy a Marvel kedvéért egyszer talán még visszatérne.

Nos, miután a Disney 2019-ben felvásárolta a Foxot, minden jogi akadály elhárult, és zöld utat nyert, hogy az X-Men végre csatlakozzon a Marvel-moziverzumhoz. Ez persze rögtön felpörgette a rajongókat, hiszen ez egyben azt is jelentette, hogy hosszú idő után tényleg esélyessé vált Hugh Jackman visszatérése Farkasként.

Eddig is pletykáltak róla, hogy Hugh Jackman a háttérben már ezerrel tárgyal a Marvellel, és most nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan óriási bejelentésre számíthatunk: a színész kirakott egy képet Farkas karmairól, majd egy közös fotót a Marvel-filmek zseniális producerével, Kevine Feige-val – ez pedig sokak szerint egyértelműen azt jelzi, hogy sikerült megegyezniük, és ismét elvállalta Farkas szerepét valamelyik jövőbeni MCU-alkotásban.

Persze ez még egyáltalán nem hivatalos, csupán spekuláció, de az biztos, hogy elég gyanús Hugh Jackman viselkedése, hiszen tudja, hogy a közönség nagyon szeretné őt ismét Farkas szerepében látni – szóval jó eséllyel nem trollkodna ilyen szemét módon velünk, és heteken belül kapunk valami örömhírt ezzel kapcsolatban.

Borítókép: Farkas szerepében Hugh Jackman / Profimedia