promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Júliusban visszatér az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora
Borítókép:  Indirekt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-nek ezzel befellegzett. Legalábbis a nyári hónapokra.

A héten indult el az RTL Klub vadonatúj gasztro-realityje, a Mestercukrász, amivel az RTL Klub erősíteni próbálja a nyári időszakot. De ha ez nem lenne elég, július 19-én új évaddal tér vissza a csatorna egyik legsikeresebb műsora, a Házasodna a gazda is.

Július 19-től négy gazda párkeresését követhetjük nyomon. Viki, Gergő, Zoli és Pista gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel nézhetjük, hogyan alakulnak a szerelmi szálak.

Az első adásban a rapid randik láthatóak majd. A gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre.

A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

Az idei évadban Pista gazda 60 évesen vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt. A rapid randikon pedig lesz olyan gazda, akinek a lélegzete is eláll, annyi jelentkező érkezik hozzá.

A műsorvezető, Nádai Anikó, most is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében. Viszont azzal, hogy az RTL Klub bejelentette a Házasodna a gazda 4. évadának kezdését, rögtön világossá vált mindenki számára, hogy mikor ér véget a Mestercukrász 1. évada.

Ezek szerint Liptai Claudiáék mindössze három hétig lesznek képernyőn, és július 16-án ki is derül, ki lesz Magyarország első Mestercukrásza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás