promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába halt meg, mégis visszatér a Dexter folytatásában a széria legdurvább sorozatgyilkosa
Borítókép:  Dexter szerepében Michael C. Hall / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ősszel érkezik a Dexter több éve várt folytatása, és nagyon úgy tűnik, hogy Michael C. Hall zseniális karakterének ismét szembe kell néznie azzal a sorozatgyilkossal, aki pokollá tette az életét.

Rengetegen tartják a 2006-2013 között, összesen nyolc szezonon keresztül futó Dexter című sorozatot minden idők egyik legjobbjának, még úgy is, hogy a finálé sokaknak óriási csalódást okozott. Ettől függetlenül a rossz embereket megölő sorozatgyilkos beteg, izgalmas és néhol vicces kalandjai az egész világot meghódították, így nagy volt a rajongók öröme, mikor kiderült, hogy „hősünk” ősszel végre visszatér egy 10 epizódból álló 9. évadra.

Természetesen ismét a zseniális Michael C. Hall lesz Dexter, és most legnagyobb meglepetésünkre az is kiderült, hogy egy nem várt karakter is feltűnik majd a folytatásban: hivatalosan is bejelentették, hogy visszatér a kétszeres Oscar-jelölt John Lithgow által alakított Arthur Mitchell, vagyis a rettegett Trinity Killer, akit a hazai nézők Szentháromság-gyilkosként ismerhetnek.

Figyelmeztetés azoknak, akik még nem látták a sorozatot: a következőkben spoileresen beszélünk a Dexterről!

A Szentháromság-gyilkos visszatérése azért meglepő, mert a karakter a negyedik évadban meghalt, miután Dexter végzett vele. A halála előtt azért még pokollá tette kedvenc sorozatgyilkosunk életét, hiszen meggyilkolta a feleségét, Harrison nevű babájukat pedig ott hagyta a holttest mellett a vérben – vagyis a picit pontosan ugyanaz a trauma érte, mint ami annak idején Dexterből is kihozta a csillapíthatatlan gyilkos vágyakat.

Az biztos, hogy a rajongók alig várják, hogy ismét feltűnjön a Szentháromság-gyilkos, mivel a sorozat egyik legemlékezetesebb, legkegyetlenebb gonosztevője volt, de az még hatalmas talány, hogy a készítők hogyan hozzák őt vissza. Sokan arra tippelnek, hogy a már tinédzserré cseperedő Harrison „belső démonja”, vagyis sötét utasa lesz, miután benne is kialakulnak azok a kényszerek, amik édesapját, Dextert is a sorozatgyilkosok útjára terelték.

Bárhogy is lesz, ezzel csak azt érték el a Dexter alkotói, hogy egyre nehezebb legyen kivárni az ősszel érkező 9. évadot, hiszen ezek alapján elképesztő meglepetésekben lesz részünk.

John Lithgow és Michael C. Hall:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás