promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy óriás piros kutya miatt robbant fel az internet, mert emberek milliói imádják - videó
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Clifford, a nagy piros kutya az októberben érkező élőszereplős mozifilmben.

Clifford, a gyerekek kedvenc nagy, piros kutyáját 1963-ban ismerte meg a világ, Norman Bridwell 1963-as könyvéből. A népszerű gyermekkönyv-sorozatból egy televíziós sorozat is készült a 2000-es évek elején, amit Magyarországon a Minimax-on sugároztak.

Több, mint 20 évvel a rajzfilm-széria első epizódjának vetítése után Clifford most a mozikat is készül meghódítani, ugyanis október 14-én debütál az élőszereplős film.

A történet: Amikor az általános iskolás Emily Elizabeth azt kívánja, hogy a kis piros kutyája legyen nagy és erős, nem arra számít, hogy amikor felébred, egy négy méter magas kutyát talál a kis New York-i lakásban. Mivel mindenképp meg akarja tartani szeretett kedvencét, Emily elindul, hogy felkeressen egy varázslatos állatgondozót, aki reményei szerint képes visszaállítani Clifford eredeti méreteit. Miközben a várost járja felelőtlen bácsikájával, Caseyel, az iskolatársával Owennel, és Clifforddal, a nagy piros kutyával, Clifford méretének híre eljut egy gonosz tudós fülébe, aki úgy dönt, hogy megkaparintja az állatot.

A filmhez szerda délután érkezett meg a hivatalos előzetes, de a filmet itthon forgalmazó UIP-Duna Film jóvoltából rögtön szinkronosan is megnézhetjük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás