promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa hatalmas bejelentést tett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan visszatér a TV2 egyik legbotrányosabb műsora.

2020 őszén került képernyőre a TV2 nagyszabású kalandreality-je, a Farm VIP, amelyben hazai hírességek hétfős csapatokba verődve versenyeztek a fődíjért egy vidéki nagybirtokon.

A Farm VIP rövid idő alatt a TV2 egyik legbotrányosabb műsora lett, ugyanis a celebek között napi szinten voltak konfliktusok és feszültségek. Az előző évad egyik leghíresebb balhéja Ambrus Attila és társai között robbant ki.

A reality remek nézettséggel futott tavaly a TV2-n, így nem volt kérdés, hogy hamarosan érkezhet a 2. évad. Mind ez idáig nem volt információ arról, hogy pontosan mikorra várható az új szezon, de a műsor házigazdája, Demcsák Zsuzsa az Instagram-oldalán lerántotta a leplet.

A műsorvezető egy aranyos képpel jelentette be, hogy a stáb már forgatja a Farm VIP 2. évadát Csapdin. Demcsák Zsuzsa persze önmagában nem lenne elég ennek a műsornak a levezényléséhez, de semmi ok az aggodalomra; Gáspár Zsolti is visszatér a produkcióba.

Hogy pontosan mikor indulhat a Farm VIP 2. évada a TV2-n, azt egyelőre nem tudni.

A műsor leírása: a TV2 realityjének helyszíne egy hatalmas birtok, ahol megtalálhatóak a mezőgazdasági munkához szükséges földek, veteményesek és állatok, illetve egy komfortos kúria és egy lelakott pajta. A birtok gazdájához érkeznek meg kényelmes életüket hátrahagyva hírességeink, hogy a következő bő egy hónapot a civilizációtól teljesen elzártan töltsék.

A Farm VIP két csapat, két gazdasági társaság versengéséről szól. Kihívásokkal teli, izgalmas feladatok teljesítésével dől el, hogy ki-hol lakik, ki nyeri az aktuális heti termelési versenyt, vagy épp kinek kell búcsúznia a játéktól. A fordulatokban gazdag reality jócskán tartogat meglepetéseket nemcsak a szereplőknek, hanem a nézőknek is. A feszült pillanatokon túl pedig a nevetés is garantált, hiszen ismert szereplőink egy tőlük teljesen szokatlan világban próbálnak boldogulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás