promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sandokan teli gatyával interjúvolta meg a Beatles tagjait
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kabir Bedi önéletrajzi könyvet adott ki, milliónyi furcsa sztorival.

Év elején ünnepelte 75. születésnapját Kabir Bedi színész, vagyis az örök Sandokan. Aki nem maláj származású, hanem indiai, és az otthoni filmes és színházi produkciók mellett Hollywoodban és Európában is sikeres alkotásokban szerepelt.

A kerek évfordulóra időzítve jelent meg a Stories I Must Tell (Történetek, amiket el kell mesélnem) című önéletrajza, amelyben számtalan érdekes információ szerepel a bozontos üstökű művész színes pályafutásának hátteréről.

Kabir Bedi nem piskóta, ugyanis játszotta Shakespeare Othellójának címszerepét, aztán gonoszkodott az 1983-as James Bond-filmben, a Polipkában, Európában pedig az 1976-ban forgatott hat részes olasz sorozat, a Sandokan főszereplőjeként hódította meg a nők és gyermekek (és talán a férfiak) szívét.

A maláj tigrist, vagyis a hercegből kalózzá lett hőst alakító színész olyan sikeres lett Olaszországban, hogy rengeteg szülő Kabirnak akarta elnevezni újszülött kisfiát. Ennek csupán egyetlen akadálya volt a hatóságok szemében:

az olaszban nincs K betű.

A Sandokan első részét 1976. január 6-án mutatták be Olaszországban, a színész pedig (az akkori barátnőjével) tíz nappal később érkezett meg Rómába.

„A minisorozat hatalmasat durrant egész Európában. Mindenfelé a főcímzenét játszották, és Sandokan-figurákat, képregényeket árultak a boltokban”

– idézte fel Kabir Bedi az önéletrajzában. Azt sem hallgatva el, hogy a rajongók hisztérikusan fogadták őket, bármerre jártak. Még a szállodájuk portása is autogramot kért tőle, mert a felesége megőrült a csábos tekintetű férfiért.

Fotó: Profimedia

A színész a könyvben feleleveníti, miről trécselt Federico Fellinivel, hogyan futott Audrey Hepburn után egy partin, és mikor táncolhatott Gina Lollobrigidával. 20 évesen pedig – ifjú és mindenre elszánt újságíróként – egyedül neki sikerült interjút készítenie a Delhiben járó Beatles tagjaival. Ne szépítsük: tele volt miatta a gatyája!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás