promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hibás Ron: végre egy robot, ami meghibásodás után nem akarja elpusztítani az emberiséget – előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Hibás Ron című animációs film magyar előzetese, és nagyon úgy tűnik, hogy ősszel megkapjuk az év egyik legmókásabb családi moziélményét.

Chucky óta tudjuk, hogy az szinte mindig bajt jelent, ha meghibásodik egy gyerekjáték, hiszen ezek a tárgyak általában valami ördögi tervet eszelnek ki az emberek ellen, de úgy tűnik, hogy most kivételesen nem így van: a Hibás Ron című mesében pont, hogy ez lesz a humor legfőbb forrása, szóval felkészülhetünk egy kis ártatlan szórakozása.

A Hibás Ronban szinte minden gyereknek van már B*Bot nevű menő robotja, ami olyan, mint egy életre kelt okostelefon, ugyanis teljesen személyre szabható, és elképesztően sok dologra képes. Magányos hősünk, Barney is nagyon vágyik egy ilyenre, hiszen ez a kütyü barátként is megállja a helyét, és végül kap is egyet, de van egy kis bökkenő: az övé hibás, ez pedig rengeteg bohókás pillanatot eredményez.

Sarah Smith, Jean-Philippe Vine és Octavio E. Rodriguez alkotása a szinkronos előzetes alapján elég viccesnek és szerethetőnek tűnik, szóval nagyon jól fog mulatni rajta az egész család, közben pedig a kicsik is tanulnak majd egy-két dolgot a barátságról és mások elfogadásáról – a szülők viszont már most készülhetnek, hogy karácsony környékén valószínűleg körbe kell járniuk az összes boltot egy B*Bot játékért, ha lesz.

Itt lehet megnézni az októberben érkező Hibás Ron magyar előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás