promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 ledobja az atomot - az RTL Klub napjai meg vannak számlálva?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon a Mestercukrászt vagy a Doktor Balatont fogják többen nézni?

Június 28-án, hétfőn indul az RTL Klub vadonatúj műsora, a Mestercukrász, de a TV2 is bekeményít a nyári időszakra. Visszahozzák az év egyik legsikeresebb sorozatát, a Doktor Balatont.

Balatonmeggyes nyugodt élete fenekestől felfordult, amikor Dr. Balla-Tóth András a kis faluba érkezett. Ám nem csak a sármos doktor, hanem a helyi vállalkozó, Leó által talált csodavíz körüli ügyletek is izgalmakat hoztak a korábban nyugodt településre. A TV2 napi sorozata július 5-én vadonatúj részekkel folytatódik.

„A Doktor Balaton első perctől kezdve érdekes munkának ígérkezett, és az is, tanultam türelmet, pontosságot, amik mind hasznomra válnak. Doktor Balaton karaktere azzal fogott meg igazán, ahogy cipeli a maga puttonyát. Érdekes megmutatni, hogyan birkózik meg azzal, ami neki jutott. Jó azt láttatni, hogy a doki őszinte, egyenes. Tudja, hogy nem hibátlan, de egy megoldásra törekvő ember. A történetnek hála pedig jócskán volt mit megoldania eddig is, de ez nem változik a folytatásban sem, sőt! Legyen szó Doktor Balaton magánéletéről, a családi titkokról vagy épp a hivatásáról”

mondta el Mészáros András, a sorozat címszereplője.

A július 5-től képernyőre kerülő epizódokból kiderül, mi lesz a súlyos szívproblémákkal küzdő Laci bácsival, sikeres lesz-e Elemér polgármester-buktató akciója és hogy mi köze ehhez Doktor Balatonnak. De a nézők azt is megtudhatják, valójában ki András édesapja, vagy hogy miként alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak: Zsóka és Leó románca, Bea és Hajós kapcsolata, vagy hogy András végül Anna oldalán megtalálja a boldogságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás