Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Alain Delon 85 évesen: „Én nem halok meg csak úgy!" - sőt, meglepetése is van!

Alain Delon 85 évesen: „Én nem halok meg csak úgy!" - sőt, meglepetése is van!

Zene, Film & Kultúra

Alain Delon 85 évesen: „Én nem halok meg csak úgy!" - sőt, meglepetése is van!

Zene, Film & Kultúra

HGE 14:14

A Paris Match-nak adott exkluzív interjút a legendás francia sztár, Alain Delon, aki két évig teljesen eltűnt. A filmvászon egykori sármőrje 85 évesen sem adja fel. 

Alain Delon öregkorára magányosan él kutyáival - egy rendkívüli sors és hihetetlen karriertörténet másik oldala. 2019 májusában Cannes-ban Alain Delon tiszteletbeli Aranypálmát, néhány héttel később pedig agyvérzést kapott. Azóta nem jelent meg, teljesen eltűnt. Svájcban és a douchyi menedékhelyén viszont visszanyerte az erejét a 85 éves sztár.

A színésszel nemrég Cyril Viguier újságíró készített exkluzív interjút, amit ”Alain Delon a világgal szemben" címen a francia TV5 Monde fog sugározni július 1-jén. A Paris Match előzetesében egy kiégett férfi exkluzív vallomásai, aki végre megnyugvást nyert az élettől.

Maga majdnem meghalt, élőhalott volt.

- ez volt első mondata Viguiernek.

Én nem halok meg csak úgy! 

- válaszolta dacosan nevetve a 85 éves legenda.

Viguier benyomása szerint ez az "igazság pillanata", Delon nem akar "eltűnni".

Alain Delon visszatért? 

- kérdezi a francia filmsztártól Viguier.

Mindenképpen!

- vágta rá Alain Delon.

Maga nem drukkol érte? Lesz*rom, akik nem drukkolnak érte!

- teszi hozzá kajánul nevetve Delon.

Viguier szerint az agyvérzés nem változtatta meg Alain Delon-t, egy kicsit visszakozott, távolságot tartott, messziről nézett vissza az életére és karrierjére. Persze, nem csak az agyvérzés, hanem a koronavírus is, amely ez időszak alatt Franciaroszágban is tombolt. Ezalatt a másfél-két év alatt Delon teljesen eltűnt, minden aktivitással felhagyott. Végül is, ez sokakra jellemző volt. Vissza kellett vonulnia, saját magával foglalkoznia.     

Ugyanakkor ez Delon számára kevésbé volt nehéz, mert a francia filmsztár már egyébként is jó ideje magányosan él a kutyáival a birtokán. Delon egyébként sosem "bandázott" - még fiatalon sem - úgy, mint például Jean-Paul Belmondo, akinek Delon egyébként imádott barátja. Delont mindig is a magány éltette, abban regenerálódott - megfelelve leghíresebb filmszerepének, A szamurájnak, ahol egy magányos bérgyilkost alakított.

A valódi meglepetés bejelentés azonban most következik: Alain Delon ismét készít egy filmet,

"egy utolsó filmet",

amellyel talán megkoronázza karrierjét. Ez már csak azért is nagy szó, mert Delon 2012 óta teljesen visszavonult, nem szerepelt semmilyen filmben. Most viszont túlélve az agyvérzést, a koronavírust, új filmen dolgozik. Hogy pontosan min, arról persze még semmi információ - mi továbbra is árgus szemekkel figyeljük a francia Paris Match oldalát. Az interjúrészletes rövid videót egyébként leszedte a Youtube csatornájáról a Paris Match, de mi még időben meg tudtuk nézni.

Borítókép: Alain Delon/Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria