promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hang nélkül 2: forgatás után keményen tolta a viszkit a Blunt-Krasinski házaspár!
Borítókép:  Emily Blunt és John Krasinski/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alaposan beviszkizett forgatás után Emily Blunt és John Krasinskiy - ezt Emily árulta el a sajtónak.

Kegyetlenül megterhelő volt a Hang nélkül 2. forgatása, ezért a főszereplő Emily Blunt és férje, John Krasinski rendező a munkanap végén kiengedte a fáradt gőzt, méghozzá viszkivel, ráadásul nem is kis adaggal - írja a theGeek oldal. A színésznő a The Mirrornak arról mesélt, hogy a forgatás végére olyan külseje volt, mint akin egyenesen átment az úthenger, sőt, még úgy is érezte magát.

„Mire egy-egy nap befejeztük a munkát, csupa sár meg művér voltam tetőtől talpig, rongyokban lógott rajtam a jelmez, és alig láttam ki a fejemből. Muszáj volt lazítani, és erre a viszki volt a legalkalmasabb.” 

A házaspáros most már más okból viszkizgethet, mert a a Hang nélkül 2. nagyon jó kritikákat kapott világszerte (nálunk is) és a bemutatása után két és fél héttel egyre inkább a 200 millió dolláros összbevétel felé tart, ami tényleg szép eredmény, mert mindössze 61 milliós költségvetésből készült. A Rottentomatoes kritikai portálon jelenleg 91 százalékon áll, általában véve szigorúbb Metacritic-en pedig 71-en. A Hang nélkül 2. hazai bemutatója június 17-en lesz, a horrorrajongóknak idén ez már a második mozifilmjük a Démonok között 3 mellett.     

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás