Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

The Tomorrow War: Chris Pratt megmenti a jövőnket a vérszomjas űrlényektől – előzetes

The Tomorrow War: Chris Pratt megmenti a jövőnket a vérszomjas űrlényektől – előzetes

Zene, Film & Kultúra

The Tomorrow War: Chris Pratt megmenti a jövőnket a vérszomjas űrlényektől – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Megérkezett a The Tomorrow War legújabb előzetese, amiben Chris Pratt kegyetlen űrlényekkel harcol az emberiség jövőjéért.

Chris Pratt már a Jurassic World, illetve A galaxis őrzői című alkotásokkal is bizonyította, hogy simán elvisz a hátán akcióhősként egy filmet, most pedig úgy tűnik, hogy kifejezetten rászabták a The Tomorrow Wart, hiszen nem elég, hogy megvillanthatja benne a kockahasát, de pár poén is jut neki, miközben hatalmas szörnyetegektől menti meg a világot – igazi álommeló!

A The Tomorrow War című akció/sci-fi napjainkban játszódik, ahol minden megváltozik, mikor időutazó katonák jönnek 2051-ből és elárulják, hogy a jövőben vesztes csatát folytatunk az űrlények ellen, és az az utolsó reménye az emberiségnek, ha a múltból toboroznak embereket a mindent eldöntő összecsapáshoz – így kerül be a hadseregbe a családapaként élő hősünk, Chris Pratt is.

A Chris McKay (LEGO Batman: A film) által rendezett filmet Zach Dean (24 óra a halálig) írta, és Chris Pratten kívül feltűnik még benne J.K. Simmons (Pókember), Yvonne Strahovski (Dexter) és többek között Betty Gilpin (A vadászat) is.

Az új előzetes alapján nagyon látványos és izgalmas lesz a The Tomorrow War, bár már most érezni lehet, hogy nem az eszéért fogjuk szeretni – ezzel mondjuk nincs is semmi gond, hiszen néha pontosan ez kell az embernek: egy egyszerű szórakozás, ami igazán kikapcsolja az agyunkat.

A The Tomorrow War július 2-án érkezik az Amazonra, itt lehet megtekinteni az előzetesét:

Borítókép: Chris Pratt / Profimedia