promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy igazi horror ikonnal bővült a John Wick 4 szereplőgárdája
Borítókép:  John Wick szerepében Keanu Reeves / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szépen alakul a John Wick 4, ugyanis nemrég újabb szereplők csatlakoztak Keanu Reeves várva várt akciófilmjéhez.

2014-ben új akcióhős született, ugyanis bemutatták a John Wick című filmet, amiben Keanu Reeves brutálisan megbosszulta a meggyilkolt kiskutyáját. Az alkotás azóta egy sikeres szériává nőtte ki magát, aminek elvileg még idén elkezdik forgatni a negyedik részét (sőt, állítólag még az ötödiket is), ráadásul nem akárkik fognak szerepelni benne az utóbbi napok hírei alapján.

Nemrég bejelentették, hogy a harcművészeti filmek egyik legkiemelkedőbb alakja, Donnie Yen csatlakozott a stábhoz, most pedig kiderült, hogy az Az című horror rettegett bohócát alakító Bill Skarsgård is feltűnik majd az alkotásban, bár egyelőre még nem tudni, hogy John Wick barátjaként, vagy ellenségeként – mi az utóbbiban reménykedünk, hogy Keanu Reeves móresre tanítsa Pennywise-ot a rengeteg álmatlan éjszakáért.

Kaptunk még egy megnyugtató információt, ugyanis Keanu Reeves egykori Mátrix-társa, Laurence Fishburne is visszatér a John Wick 4-ben, szóval örülhetnek a rajongók.

Azt egyelőre még nem árulták el, hogy pontosan mikor érkezik Chad Stahelski filmje, de az biztos, hogy már nagyon sokan várják John Wick legújabb kalandját, hiszen Keanu Reeves egyszerűen tökéletes a szerepben, az összecsapások pedig elképesztően kemények és látványosak szoktak lenni.

Bill Skarsgård:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás