promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét támadnak a gyilkos szabadulószobák – Itt a Végtelen útvesztő folytatásának előzetese
Borítókép:  Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája című film magyar nyelvű előzetese, ami ismét egy izgalmas borzongást ígér a horror rajongóinak.

2019-ben nagy meglepetést okozott a közönségnek Adam Robitel (Insidious: Az utolsó kulcs) Végtelen útvesztő című horrorja, amiben hőseinknek különböző kegyetlen szabadulószobákat kellett túlélniük. Sokan azt hitték, hogy ez is csak egy agyatlan, gagyi film lesz, de helyette egy izgalmas, ötletes alkotást kaptunk, ami végre megkapja a várva várt folytatását.

A Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája nagyjából ott folytatódik, ahol az első rész véget ért: a játék túlélői elhatározzák, hogy felkutatják azokat, akik felelősek ezért a kegyetlenségért, de úgy tűnik, hogy a nyomozásuk során beleesnek egy újabb csapdába, ráadásul a játékostársaik is olyan emberek, akik egyszer már átélték ezt a szörnyűséget.

Adam Robitel visszaült a rendezői székbe, hogy biztosítsa a rajongók elégedettségét, és úgy tűnik, hogy nem akármivel készül a nézőknek, hiszen a csapdák jóval nagyobbnak és veszélyesebbnek tűnnek, mint az előző részben. Lesz itt futóhomok, lézerháló, sőt, olyan metrószerelvény is, amibe áramot vezettek, szóval jó eséllyel nem fogunk csalódni ebben az alkotásban.

Itt lehet megtekinteni a hamarosan érkező Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás