promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Hudson kiszámolta, mennyit lehet másfél órás szexeléssel fogyni
Borítókép:  Kate Hudson/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

"Találkozunk két óra múlva" - viccelődött a színésznő, miután a Weight Watcher applikáció hozzáadta a szexet, mint az egyik lehetőséget az alkalmazásán az edzéshez.

 

A színésznőknek különösen vigyázniuk kell jó alakjukra, és a megfelelő kondi szintentartásához a rengeteg kalóriát elfogyasztó szexuális aktivitás is remek módszer lehet.

Most Kate Hudson beszélt a saját fitnesznaplójáról, lévén néhány más sztárokkal együtt ő is a Weight Watchers "nagykövetévé" vált. Miután a vonzó színésznő megtudta, hogy a szexi időtöltés a pasijával edzésnek számít, Kate Hudson készen áll az indulásra.

A 42 éves színésznő nem szégyellte megosztani izgatottságát a hír hallatán, hogy a "WW" (Weight Watchers applikáció rövidítése) frissítette az alkalmazását, és a szex is szerepel a lehetséges edzésformák között. Az Instagramon szerdán közzétett videóban Hudson készen állt arra, hogy partnerét, Danny Fujikawát a hálószobába rántsa.  

"Sziasztok srácok! Van néhány nagyon érdekes hírem, ami miatt most nagyon izgatott vagyok. Ha bárkinek szüksége van rám, a hálószobámban leszek egy jó, mondhatni, olyan egy óra, húsz percig. Feltéve, ha Danny bírja a strapát!"

Hudson ezután megpróbálta kiszámolni, hogy hány pontot tud kihozni a délutáni öröméből.

"A WW új Fit App kiegészítője szerint, ha egy óra húszig szexelek, az egyenlő lesz... b*sszus, szörnyű vagyok matekból. Hat fittségi pont! Két óra múlva találkozunk."

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás