promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni: „én vagyok a csicska, a másik meg csak szórakozni akar”
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elárult pár titkot hamarosan érkező, legújabb daláról, amelyet Rácz Gergővel közösen énekel. 

Nemrég beszámoltunk róla, hogy múlt hét vasárnap forgatták Tolvai Reni legújabb, Rácz Gergővel közösen előadott számának videoklipjét, a szexi énekesnő pedig ennek örömére több igen dögös fotót is megosztott közösségi oldalain. 

Az új videó – amely Reni legújabb, egyelőre még szupertitkos dalához készült – a képek alapján egy bambuszokkal és náddal körbenőtt, dzsungelszerű környezetben fog játszódni, a híresség outfitjei pedig igazodnak a forró, trópusi hangulathoz.

Hogy mikor érkezik meg az új dal, és mi lesz a címe, egyelőre nem tudni – egy kíváncsi követője kérdésére azonban a híresség Instagram story-jában elárulta, miről fog szólni a dal:

„Én vagyok az aki túl komolyan vette a közeledést, Rácz Gergő pedig csak egy kis szórakozásra vágyott. Én vagyok a csicska, ő meg azt se tudja igazán mit akar. The end” 

– foglalta össze röviden a dal témáját az énekesnő, ez alapján pedig arra lehet következtetni, hogy az új szám valamiféle párkapcsolati civódásról fog szólni. 

Mint arról korábban írtunk, a videoklip forgatásról közzétett csábító képeken szokás szerint az énekesnő melléé a főszerep. Illetve, ha pontosabban akarunk fogalmazni, akkor a fél melléé. Reni egyik ruhája ugyanis csak a fél mellét takarja, a másik oldalon pusztán egy vékonyka, átlátszó anyag fedi el keblét, no meg egy bimbótapasz. 

Nézzétek meg ti is a vadító forgatási képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás