Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tolvai Reni: „én vagyok a csicska, a másik meg csak szórakozni akar”

Tolvai Reni: „én vagyok a csicska, a másik meg csak szórakozni akar”

Zene, Film & Kultúra

Tolvai Reni: „én vagyok a csicska, a másik meg csak szórakozni akar”

Zene, Film & Kultúra

BV 20:20

Az énekesnő elárult pár titkot hamarosan érkező, legújabb daláról, amelyet Rácz Gergővel közösen énekel. 

Nemrég beszámoltunk róla, hogy múlt hét vasárnap forgatták Tolvai Reni legújabb, Rácz Gergővel közösen előadott számának videoklipjét, a szexi énekesnő pedig ennek örömére több igen dögös fotót is megosztott közösségi oldalain. 

Az új videó – amely Reni legújabb, egyelőre még szupertitkos dalához készült – a képek alapján egy bambuszokkal és náddal körbenőtt, dzsungelszerű környezetben fog játszódni, a híresség outfitjei pedig igazodnak a forró, trópusi hangulathoz.

Hogy mikor érkezik meg az új dal, és mi lesz a címe, egyelőre nem tudni – egy kíváncsi követője kérdésére azonban a híresség Instagram story-jában elárulta, miről fog szólni a dal:

„Én vagyok az aki túl komolyan vette a közeledést, Rácz Gergő pedig csak egy kis szórakozásra vágyott. Én vagyok a csicska, ő meg azt se tudja igazán mit akar. The end” 

– foglalta össze röviden a dal témáját az énekesnő, ez alapján pedig arra lehet következtetni, hogy az új szám valamiféle párkapcsolati civódásról fog szólni. 

Mint arról korábban írtunk, a videoklip forgatásról közzétett csábító képeken szokás szerint az énekesnő melléé a főszerep. Illetve, ha pontosabban akarunk fogalmazni, akkor a fél melléé. Reni egyik ruhája ugyanis csak a fél mellét takarja, a másik oldalon pusztán egy vékonyka, átlátszó anyag fedi el keblét, no meg egy bimbótapasz. 

Nézzétek meg ti is a vadító forgatási képeket:

Borítókép: Profimedia