promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert nagyon beszólt az AD Stúdió gigaslágerének
Borítókép:  ATV Magyarország
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az AD Stúdió készített egy feldolgozást a Nyári esőhöz, de Puzsér anno a Páratlan párost szedte darabokra.

Amellett természetesen nem lehet elmenni, hogy az AD Stúdió a kilencvenes évek egyik meghatározó zenekara volt. Két sikerszámmal indultak – a közönséget a „Valami nagy szerelem” illetve az „Álmaiban Amerika” című szerzeményekkel sikerült megfogniuk. Ezek a dalok szinte le se tagadhatják, hogy a csapat akkori mentora és művészeti vezetője Szikora Róbert volt.

A banda a kilencvenes évek második felében átmenetileg leállt, de aztán 1998-ban ismét robbantottak. Aki hallgatott anno rádiót, az nem tudta elkerülni sem a „Páratlan páros”, sem a „Nyári eső” című szerzeményt, ami rengetegszer került be a lejátszási listába. Valószínűleg sok embernek adhatnak ezek a dalok egy kis retró élményt, vagy pont ellenkezőleg.

Puzsér Róbert például kifejezetten gyűlölte az egyiket, és anno Gödri Bulcsúval szedték darabokra a dalt.

Az együttes közben ismét feltűnt a médiában, méghozzá azért, mert videóklipet, valamint feldolgozást kapott a Nyári eső, ami egészen hihetetlen módon már 21 éves. A hivatalos premier június 14-én lesz. August Bárió el is mondta a lényeget, hogy a dalhoz azért nem csináltak anno videót, mert olyan sokat játszotta a rádió, hogy marhára nem kellett neki.

Hogy retróztok rá, vagy Puzsérosan rommá kritizáljátok majd, az rátok lesz bízva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás