promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltorzult arcú gonosztevő lesz egy horrorfilmben a Gyűrűk Ura sztárja
Borítókép:  The Toxic Avenger/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elijah Wood a hírek szerint beszállt a The Toxic Avengerbe, a kultikus Troma-horrorfilm rebootjába, amelyet a Legendary Pictures készít.

Már régebben bejelentették, hogy a másik fantasy-franchise-ból, a Trónok harcából ismerős Peter Dinklage lesz a horrorfilm főszereplője, aki a címszereplő igazságosztó új inkarnációját alakítja majd. A The Illuminerdi nevű oldal meg nem erősített értesülése szerint most Wood kapta meg a film főgonoszának szerepét, aki egy korrupt vezető és Dinklage karakterének főnöke.

Kép: Elijah Wood / Profimedia

Az írás szerint Elijah Wood karakterét „hátborzongató plasztikai műtétek” csúfítják el.

"Ő a Garb X nevű kétes cég gonosz vezetője. Nem törődik senki más jólétével, csak saját magával, és gyilkos hajszába kezd, hogy olyan hatalmas legyen, mint Toxie. Egóját a város hivatalnokai között betöltött tekintélye erősíti, de a valóságban félelemben él az alvilági bandától, amelynek lekötelezettje."

Bár egyelőre semmi sincs megerősítve, a pletyka hihető, tekintve Wood kapcsolatát a reboot rendezőjével, Macon Blairrel. A rendező és színész korábban a Netflix I Don't Feel at Home in this World Anymore című filmjében dolgozott együtt. Miután Peter Dinklage megkapta a főszerepet Winston szerepében, aki egy vegyi baleset következtében Toxie-vá válik, Wood is a Twitteren fejezte ki izgatottságát. Nem lenne meglepő, hogy a hírek szerint Dinklage mellett ő is szerepelni fog a filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás