promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csókkirály: Fenyő Miklós és a Hungária előtt tisztelgő koncertturné indul a Margitszigetről
Borítókép:  Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még kaphatók jegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő Csókkirály koncertre, amit kár lenne kihagyni.

Ha még nincs programod szerda estére, akkor ne is keress tovább! Június 9-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartják meg azt a nagyszabású koncertet, amivel a magyar rock n’ roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós életműve előtt tisztelegnek a készítők és a szereplők.

„Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egy önálló showműsorral tisztelegnek kollegáim és a munkásságom előtt. Remélem, hogy más énekesek előadásában is helytállnak a dalaim”

- fogalmazott Fenyő Miklós.

A Margitszigeti Színház és a Crescendo Music Management közös bemutatója egy másfél órás látványos, jó hangulatú koncert show lesz, melyben a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek csendülnek fel hét hazai sztárénekes – név szerint Vastag Csaba, Király Viktor, Szulák Andrea, Radics Gigi, Zséda, Csonka András, és Heincz Gábor Biga – előadásában.

A látványos, és több generációt átölelő koncert show monumentális mozgó díszletekkel, jelmezekkel kerül bemutatásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, de aki esetleg nem tud eljönni ezen a héten a budapesti eseményre, ne csüggedjen; a margitszigeti bemutató után a show egy országos turnéra indul.

A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You, és a Puskás musicalek koreográfusa, Túri Lajos Péter, míg látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, valamint a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás és animációtervezője.

Jegyeket ezen a linken keresztül lehet vásárolni: https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/csokkiraly-koncert-121485/709969?utm_source=program&utm_medium=program&utm_campaign=program-csokkiraly

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás