promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az arc a színésznőé, de a popsi és a cici másé
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szexjelenetekben beugró testdublőrök pikáns titkokat árultak el.

A testdublőrök gyakrabban jelennek meg a filmvásznon, mit gondolnánk. Amikor egy hollywoodi színésznő (vagy akár férfi színész) nem akarja anyaszült meztelenül megmutatni magát a közönségnek, akkor van égető szükség egy formás beugróra helyette.

A különös foglalkozás akkor került reflektorfénybe, amikor Lily James elkotyogta, hogy a Pamela Anderson és exférje, Tommy Lee kapcsolatát feldolgozó sorozatban őt bizony a 26 éves Marissa Hoffman helyettesítette a forróbb jelenetekben.

Fotó: Instagram

Régi motorosnak számít a szakmában Kerri Parker, aki Megan Fox és Cate Blanchett helyett vitte vásárra a bőrét (illetve az egész testét) néhány mozifilmben. Jessica Raine sem akart feltétlenül pucérkodni a 2010-es Robin Hoodban, Kerri viszont szívfájdalom nélkül bevállalta a sikamlós jeleneteket.

„Tíz perccel azelőtt találkoztam a férfi testdublőrrel, hogy bebújtam vele a szőrmékkel borított ágyba . Kicsit kínos a dolog, hiszen az egyik pillanatban még köszönsz neki, a másikban pedig vágyakozva öleled egy testszínű öltözékben”

– árulta el a szakma speciális sajátosságait.

Marissa Hoffman sem szégyenlősködött, amikor a Pamela Anderson-féle forgatás részleteiről kérdezték.

„Miután a rendező beállított minket az ágybeli jelenethez, a partneremmel magunk közé helyezünk egy kis párnácskát. Ez arra szolgál, hogy ha a férfi nem tudná kontrollálni magát. Előfordul ilyen, szóval ez mindkét fél kényelmét szolgálja.”

Egyéb fogásokra is sor kerül az intim jelenetek forgatása közben. A kellemetlen szájszag elkerülése érdekében például gyakran szopogatnak mentolos cukorkát a szerelmeskedők, nehogy elrontsák a pillanat tökéletességét egy-egy fura fintorral.

A testdublőrökkel való forgatás egyébként órákon át tart, rengeteg távoli és közeli képet vesznek fel velük, hogy utána több jelenethez is fel tudják használni azokat.

„Az idő nagy részében csak feszünk ott, és beszélgetünk az időjárásról, a fociról. Igazából elég nehéz úgy szexinek érezned magad, hogy közben egy egész stáb figyel”

– mutatott rá Kerri Parker. Ráadásul folyamatosan formában kell tartaniuk magukat, hiszen sohasem lehet tudni, mikor veszik igénybe az adottságaikat. A testdublőrök állandóan sportolnak, diétáznak, sőt megfigyelik az igazi szereplők alkatát, hogy a megtévesztésig hasonlítsanak rájuk.

Georgina Armstrong szintén kedvelt helyettesítő, aki olyan kasszasikerekben szerepelt, mint a Thor és a Batman. A színésznő Gal Gadot nem igazán panaszkodhat a saját testére, a 2017-es Wonder Woman filmben azonban ő is Georgina szolgálatait vette igénybe.

„Minden lány álma, hogy egyszer a Wonder Woman öltözékébe bújhasson. Sötétbarnára kellett festenem a hajamat, és alaposan tanulmányoztam Gal izomzatát és bőrtónusát. Szegénynek alighanem elege lehetett abból, hogy folyton őt bámulom”

– mesélte az egygyermekes anyuka. Aki a tökéletes szépségnek számító Liz Hurley-t is helyettesíteni tudta a The Royals című amerikai tévésorozatban.

„Szorosra húzott fűzőben, rövid szoknyában és csizmában vágtattam az erdőben, és a körülöttem lévő, teherautókra és drónokra szerelt kamerák között kellett szexinek és elszántnak tűnnöm. A lovas jelenetekben elszakítottam pár jelmezt, és néhányszor le is vetett magáról a ló, de ez teljesen normális, én már tudom, hogyan essek biztonságosan”

– magyarázta a kaszkadőrnek is remek testdublőr.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás