promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Orsit nyílt levélben osztották ki a viselkedése miatt
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeghalmi Orsolya elnyerte A Konyhafőnök történetének legutáltabb versenyzője díját. A kék versenyző a rengeteg negatív komment mellett, most egy nyílt levelet is kapott, amelyben nem volt köszönhet. 

Még soha nem fordult elő A Konyhafőnökben, hogy két versenyző annyira utálná egymást, mint Gresa Szonja és Szeghalmi Orsolya. A háború szerdán este is folytatódott a versenyzők között, erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

A két lány közötti cicaharcról természetesen a nézőknek is megvan a véleménye. A többség Szonja mellett áll, Orsit viszont szinte mindenki utálja, és ennek hangot is adnak a közösségi oldalakon. 

A Konyhafőnök hivatalos Instagram oldalán nem kímélik a kék versenyzőt. Íme néhány "visszafogottabb" komment:

"Orsi szégyellhetné magát!!! Ennél sportszerűtlenebb versenyzőt még életemben nem láttam. Elképesztő hogy a séfek nem teszik helyre!"

"Ezt a primitív Orsit minek kellett visszahozni.. emberileg nulla, rosszindulatú beképzelt nőszemély" 

"Orsiban nulla alázat és nulla csapatmunkára való hajlandóság. Lehet, hogy tud főzni, de részemről kuka" 

 [[cikk3]]

A tavalyi évadban is szereplő Orsi valószínűleg tisztában van azzal, hogy mindenki utálja, hiszen a közösségi oldalain az összes kommentet letiltotta, de így sem tudja elkerülni a nézők haragját. Bouvet Petra például nyílt levélben osztotta ki Orsit.

"Az a tény, hogy te, Szeghalmi Orsi már jártál ebben a műsorban korábban, még nem tett téged VALAKIVÉ, aki tényező. Az alázat, a tisztelet és az egyéb nyalánkságok. Állati jól főzöl, anyukám, ezt nem vitatja senki. Hadd súgjam meg neked: te jelenleg egy olyan főzős műsorban lettél ismert alak, ahol az égvilágon semmi másra nem vagyunk kíváncsiak, csak arra, hogyan főzöl. De a körítés – vagy stílusosan a műsor kapcsán: a köret – nem mindegy, milyen. Egy öntelt, felfuvalkodott, gonosz ember esetében sajnos eljön a pont, amikor az már senkit nem érdekel, hogy az illető állati jól főz."

- írja Bouvet Petra a nyílt levelében. A teljes cikket itt olvashatod el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás