promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish kidobta a hatalmas melleit, hogy mindenki lássa: ő már nagylány – videó
Borítókép:  youtube.com/Billie Eilish (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutálszexi klippel támad Billie Eilish, ugyanis a „Lost Cause” videójában bugyira vetkőzik, és akkora dekoltázst villant, hogy az valami hihetetlen.

Billie Eilish igazi világsztár lett az utóbbi években, és már milliók rajonganak érte, ami nem meglepő, hiszen különleges zenéi vannak és minden szempontból elég egyedi a stílusa.

A fiatal énekesnő hosszú ideig bő ruhákat hordott, illetve extrém haja volt, de nemrég teljesen átalakult: mindenkit sokkolt, mikor szőke ciklonként pózolt dögös fehérneműben – ezzel pedig rekordot döntött Instagramon.

Most jelent meg Billie Eilish legújabb zenéje, a „Lost Cause”, amihez egy elég figyelemfelkeltő klip is készült, hiszen vannak benne olyan jelenetek, ahol bugyiban táncikál, illetve úgy látszik, hogy már nem fél kidobni a méretes melleit sem, miközben a barátnőivel szexizik és jól érzi magát.

A dal hozzá képest egész ritmusos és vidám lett, szóval úgy látszik, hogy kicsit zeneileg is megváltozott, de lehet, hogy most pontosan ez kell neki és a közönségének is.

Július 30-án jelenik meg Billie Eilish „Happier Than Ever”, vagyis „Boldogabb mint valaha” című albuma, amin a „Lost Cause” mellett egyebek között helyet kapott a már jól ismert „Therefore I Am”, „My Future”, illetve a „Your Power” is.

Itt lehet megtekinteni Billie Eilish legújabb klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás