promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot durrant a Happy Gang sztárja, 20 év után megújul a népszerű gigasláger
Borítókép:  You and Media Management - Koncert - és sajtókampány iroda
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új köntösben, vadonatúj videoklippel tér vissza a „Sokáig voltam távol”.

Idén 20 éves jubileumot ünnepel a 90-es évek minőségi pop zenekarának, a Happy Gang-nek a slágere, a "Sokáig voltam távol". A dal éppen ezért új köntöst kapott az együttes énekesétől, Cory-tól, aki egy videoklipet is forgatott pár nappal ezelőtt, amelynek egy igazán impozáns helyszín adott otthont.

A Budapest Aréna szabadtéri övezetében készült el a vadiúj kisfilm, amelyet hamarosan láthatnak a nézők a zenecsatornákon is, valamint a rádiók már előszeretettel forgatják a felvételt.

A forgatásról izgalmas részleteket osztott meg portálunkkal a sztár.

„Életem egyik legboldogabb munkanapja. Forgattam már videó klipet Jamaicában (Öreg Sam-című dalhoz), Egyiptomban (Szép volt minden, mégis véget ér-című dalhoz), Görögországban (New York, Rio, Tokyo-című dalhoz), de valahogy a mostani áll a legközelebb a szívemhez. Budapest meghatározó sportlétesítményénél forgattunk, ami megtisztelő és különleges lehetőség volt. Egy csodás kis csapattal forgathattam a Papp László Sportaréna hermetikusan lezárt, külső területén teljesen szabadon, miközben az Arénánál lévő, Budapest legnagyobb LED kivetítőjén végig vetítve volt az üzenet: Sokáig voltam távol…Miénk volt a tér..”

A klip és a dal új verziója június első heteiben debütál majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás