promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország kedvenc doboslánya csatlakozott a népszerű magyar zenekarhoz
Borítókép:  Dirty Slippers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A díjnyertes dobos, Ferenczi Bettina a jövőben a Dirty Slippers-t erősíti.

Nemrég a Life TV Ébredj velünk műsorában járt a Dirty Slippers zenekar két tagja: az alapító gitáros-énekes, a Pro Arte-díjas Lobó-Szalóky Lázár, valamint a zenekar bájos üdvöskéje, a Drumline dobverseny harmadik helyezettje, Ferenczi Bettina "Bebi", akiről korábban portálunk is írt már.

A LIfe TV műsorában a zenészek arról beszéltek, hogy hogyan kaptak meghívást a Beatles által legendássá vált londoni Abbey Road stúdióba, ahol végre személyesen is találkozhatnak majd a nemzetközi sztár producerrel, George Shilling-gel, aki olyan előadókkal dolgozott, mint Mike Oldfield és az Oasis.

A műsorvezetőknek természetesen feltűnt, hogy a Dirty Slippers igazán unikális felállásban folytatja pályafutását, hiszen immáron két nő és két férfi alkotja a pop-rock csapatot. Bodrogközy Rita és Lobó-Szalóky Lázár szerzőpáros, valamint a fentebb említett Ferenczi Bebi mellé Tóth Zsombor basszusgitáros érkezett, akit a közönség a közmédia A DAL című műsorából ismerhet.

Ábel Anita az interjú végén mosolyogva hozzá is tette:

„....az meg még mindig pikáns, hogy egy női dobos van, szerintem egy zenekarnak a dobos a lelke",

erre Lobó-Szalóky Lázár csak annyit felelt:

„....szoktuk is mondani, hogy nálunk nőuralom van"

A Dirty Slippers a tervek szerint augusztusba utazik a londoni Abbey Road Stúdióba, hogy ott rögzítsék a következő nagylemezüket. Érdekesség, hogy a formáció az első magyar zenekar, aki meghívást kapott a híres stúdióba. A zenészekkel készült interjút teljes egészében alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás