promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
614 keserves nap után nyit újra a Budapest Park! Mutatjuk a nyár fellépőit
Borítókép:  Budapest Park offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A járvány mindent felborított, de nagyon hosszú idő után június 4-én újra élettel telik meg a nagyszínpad.

Ez az év alapból különleges, mert a jubileumi tizedik szezonját ünnepli a koncerthelyszín.

„Bár iszonyatosan nagy munka áll mögöttünk, és most is rengeteg a feladat, feszített a tempó mindannyiunk számára, de péntek óta a teljes stábunk örömmámorban úszik. Nehéz lenne szavakkal megfogalmazni, milyen érzés volt látni az első vendégeket a Parkban, a java pedig még hátravan! Június 3-án egy próbaüzemmel egybekötött meglepetéskoncerttel háláljuk meg jónéhány hűséges jegyvásárlónknak a kitartását és támogatását, június 4-től pedig újraindul a rock ‘n’ roll: a Vad Fruttik koncertjével nyitjuk meg a tizedik évadot”

- nyilatkozta Pálffy András, a Park alapítója és vezérigazgatója.

Azt persze hozzá kell tenni, hogy koncertre a jelenlegi rendelet alapján kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet menni, szóval ha tombolni akarunk, ahhoz kell egy szuri a karunkba.

Az előzetes kutatásaik alapján arra számítanak, hogy a nézőszámot nem fogja ez a szabályozás jelentősen befolyásolni. Ráadásul a kötelezőn túl rengeteg egyéb óvintézkedéssel (több beengedő kapu, kihelyezett kézfertőtlenítők, gyakori fertőtlenítő takarítás, készpénzmentes fizetés, stb.) készülnek, hogy járványügyi szempontból is biztonságos szórakozást kínáljanak.

A nyitóhétvégén egyébként a Vad Fruttik után június 5-én a Park korábbi himnuszát, a Hagyd kint című dalt jegyző Margaret Island, június 6-án pedig a Honeybeast áll színpadra, de az október közepéig meghosszabbított szezonban tulajdonképpen az összes Park közönségkedvenc helyet kap. Ezen kívül minden koncert után továbbra is több tánctéren, zenei stílusok kavalkádjával várják az éjszakai bulizni vágyókat - június 5-én például rögtön egy nagyszabású Necc Partyval.

Szeptemberben világsztárt is fogad a Park, mivel végre bepótolja a koncertjét LP. A teljes programot ide kattintva tudjátok átnézni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás