promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci tényleg ezt mondta? Ez a véleménye az Exatlon új évadáról
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci és Busa Gabi is őszinte véleményt fogalmazott meg.

Már csak négy adás van hátra az Exatlon Hungary harmadik, rekordhosszúságú évadából. Az már biztos, hogy Szente Gréti már ott van a döntőben, de hogy Buzás Dóri és Kőnig Anna közül melyik Kihívó kerül a legjobb kettő közé, az csak később derül ki.

A TV2 az elmúlt hetekben több korábbi évad versenyzőjével készített interjút, hogy megkérdezzék tőlük, mit gondolnak az idei évadról. Persze semmi mást nem mondhattak, csak pozitívumot, de az ember azért mégis kíváncsi rá, hogy hogyan vélekednek az egykori Kihívók és Bajnokok a mostani szériáról.

Legutóbb Busa Gabi, az Exatlon 2. évadának női győztese fejtette ki őszinte véleményét arról, hogy Kempf Zozoék visszatértek a műsorba, és arról, hogy szerinte mi segít a versenyzőknek a küzdelem utolsó szakaszában. Hogy miket mondott még Gabi, azt az alábbi videóban nézhetitek meg.

Az előző évad legmegosztóbb versenyzője, Pap Dorci is elmondta, mi tetszik neki a legjobban az idei évadban, és egyben azt is, hogy mit sajnál a leginkább. Természetesen Besenyei Bogi korábbi szavaira is reagált, és elárulta, hogy egy évvel a heves vitáik után milyen viszonyban vannak most egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás