promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi tökéletesen kerek popsijától le fog esni az állad és a gatyád is – fotó
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élete egyik legszexibb képét rakta ki magáról Tóth Andi, aki brutálisan feszülős ruhában mutatta meg elképesztő popsiját.

Tóth Andi az utóbbi hónapokban hatalmas népszerűségre tett szert, és ez nem csupán a remek hangjának és különleges személyiségének köszönhető, de a hihetetlenül csábító kinézetének is, amivel emberek millióit csavarta az ujja köré. A fiatal énekesnő sikert sikerre halmoz a zenéivel, de szerencsére a kiéhezett rajongóiról sem feledkezik meg, ugyanis időnként igazán dögös fotókat rak ki magáról.

Tóth Andi a legújabb vadító képén durván feszülős edzős ruhában nyomta ki a tökéletesen kerek fenekét, hogy biztosan mindenkit leverjen a víz a látványtól, a hatás pedig nem maradt el, ugyanis csak úgy özönlöttek a vágyakozó hozzászólások.

Volt, aki rögtön megjegyezte, hogy szívesen lenne a Tóth Andi lába alatti utca helyében, hiszen úgy közelebb kerülhetne a gyönyörű testéhez, de természetesen ennél jóval szofisztikáltabb dicséreteket is kapott a híresség, aki mindig tudja, hogy mivel kell felforrósítania a hangulatot – bár most akadt olyan ember is, aki inkább az énekesnő előtti füvet dicsérte, de még ez is jobb, mint az ilyenkor megszokott goromba, negatív kommentek.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi brutálszexi fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás