promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Biztosan torta is fogja várni Gálvölgyi Jánost a Keresztanyu forgatásán
Borítókép:  RTL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gálvölgyi János 73 éves lett, de még mindig jó formában van. Nem volt nagy ünneplés, mert következő nap már a Keresztanyut kezdik forgatni.

Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész és humorista az RTL Klub Reggeli című műsorában jelentkezett be, és még el sem indult az interjú, rögtön előhúzott egy poént. Papp Gergő rákérdezett, hogy indult a színész reggele, milyen izgalommal kezdte a napát. Gálvölgyi rögtön rávágta, hogy először is felkelt, elég gáz lett volna, ha ezt nem teszi.

A színész egyáltalán nem nagy ünneplős, főleg így, hogy már eléggé benne van a korban. Azt persze ő is látja, hogy 73 évet megérni elég szép teljesítmény.

Gálvölgyi elmondta, hogy nehéz összehozni a családot, mivel az ő lányai is rengeteget dolgoznak. A születésnapján főleg kollégák látogatták meg, de nem volt nagy banzáj, mivel a következő nap már a Keresztanyut kezdik forgatni.

„Örülni kell, hogy az ember eljut ideáig. Addig jó, amíg az ember agya, szíve meg a többi alkatrész együtt dolgozik vele, aztán ha valamelyik megunja, akkor úgyis annyi volt”

- mondta a humorista, aki így 70 év felett a topon van, mivel a színházban is dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás