Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez lesz a Marvel egyik legszebb filmje

Ez lesz a Marvel egyik legszebb filmje

Zene, Film & Kultúra

Ez lesz a Marvel egyik legszebb filmje

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:52

Előzetest kapott a régóta várt Örökkévalók című Marvel-produkció.

Május elején még csak néhány képkocka erejéig pillanthattunk bele a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának egyik legérdekesebb, és legvártabb alkotásába, az Örökkévalókba, de pünkösdhétfőn végre megérkezett a teljes előzetes, ami ugyan nem sokat mutat a produkció akció részeiből, de az egyértelműen kiderült, hogy az eredeti címén Eternals lesz a stúdió egyik legszebb, képi világát tekintve az egyik legkidolgozottabb alkotása.

Bár a történetről most sem lehet sokat tudni, arra már fény derült, hogy a filmben látható idegen faj képviselői már évezredek óta a Földön élnek, és titokban segítették az emberiséget, de a történelem alakulásába nem avatkoztak bele. Ez azonban egyik pillanatról a másikra megváltozik, mikor egy fenyegetés miatt elő kell lépniük az árnyékból.

A filmet a friss Oscar-díjas Chloé Zhao rendezte, akit A nomádok földje című alkotás miatt ismert meg a világ. A főbb szerepeket Kumail Nanjiani (Kingo Sunen), Richard Madden (Ikaris), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Don Lee (Gilgamesh), Barry Keoghan (Druig), Lauren Ridloff (Makkari), Lia McHugh (Sprite), Brian Tyree Henry (Phastos), valamint Angelina Jolie (Thena) és Kit Harington (Fekete Lovag) alakítják.

Az Örökkévalók november 5-én debütál a mozikban. A feliratos előzetest alább nézhetitek meg.

Borítókép: Profimedia