Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mindenki sírni fog a Jóbarátok különkiadásán? – előzetes

Mindenki sírni fog a Jóbarátok különkiadásán? – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Mindenki sírni fog a Jóbarátok különkiadásán? – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:54

Megérkezett a Jóbarátok várva várt különkiadásának rendes előzetese, ami szinte biztos, hogy könnyeket csal majd a legendás sorozat rajongóinak szemébe.

2004-ben ért véget az összesen 10 évadon át futó Jóbarátok című sikersorozat, amiben megismerhettük Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey és Phoebe vicces hétköznapjait. Az alkotás egyenesen kultikus státuszba emelkedett az utóbbi években és egyre csak bővül a rajongótábora, így sokan örültek a hírnek, hogy 17 év után jön egy különkiadás, amiben újra láthatjuk kedvenceinket – de nem teljes az öröm, hiszen nem a széria folytatásáról van szó, hanem egy nosztalgikus összejövetelről a színészekkel.

A Jóbarátok speciális epizódja, a Jóbarátok: Újra együtt a világpremierrel egy időben, május 27-én, csütörtök délelőtt érkezik az HBO Go-ra.

A különkiadásban természetesen Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow is visszatérnek, ráadásul olyan emberek csatlakoznak hozzájuk, mint például Lady Gaga, Justin Bieber, Tom Selleck, David Beckham, Reese Witherspoon vagy a BTS.

A múltkori rövid kedvcsináló után végre kijött az alkotás rendes előzetese is, amiből kiderül, hogy lesz itt egy kis kvíz, közönségtalálkozó, sírás, lelkizés, felolvasás és még rengeteg meglepetés, szóval mindenképp érdemes lesz megnézni a Jóbarátok különkiadását, hiszen jó eséllyel az összes rajongó megkönnyezi majd az összejövetelt.

Itt lehet megtekinteni a legújabb, szinte könnyfakasztó előzetest:

Borítókép: Profimedia