promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Ujvári Izát hazaküldik?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sérülése miatt veszélybe került Ujvári Iza versenyben maradása. A nézők már hazaküldenék az antipatikus bajnokot.

Akik követik a műsort, emlékeznek még rá, hogy Ujvári Izának a 88. adásban kiújult a térdsérülése, amely miatt napokig a pálya széléről oszthatta az észt a csapata maradékának. Az orvosok aztán a 98. adásban már újra versenyezni engedték, de csakis térdvédővel.

A 100. adásban aztán megint megsérült a térde, és a keddi versenynapon sem futott. Mivel már csak öt női versenyző van, feltevődik a kérdés, hogy mi lesz Ujvári Iza sorsa.

Vajon bekerül még a Négyek Viadalába, és tovább küzd, vagy feladja az egészet, vagy hazaküldik?

Nos, ha a műsor kitartó és hűséges, de egyre inkább fogyatkozó nézőin múlna, Iza már hetekkel ezelőtt hazament volna. Most viszont tényleg abban bíznak, hogy az orvosok hamarosan ítéletet mondanak felette.

„Iza nincs lelkiismeret furdalàsod??? Helyetted harcolnak a tàrsaid, te meg hetek óta gyógyulgatsz? 1 futàs utàn megint pihengetsz ? Ha tényleg ilyen sèrült vagy mèrt nem mèsz haza vègre?Gyógyulj meg ,de otthon !!”

- ehhez hasonló kommentek olvashatók a műsor közösségi oldalán.

Nézhetjük ezt a kérdést úgy, hogy még mindig hiszünk a mesékben, és abban, hogy az Exatlon Hungary nem egy megrendezett műsor, és azt mondjuk, hogy Iza vagy felépül, és maradhat, vagy feladja, vagy hazaküldik; de állhatunk a ló túloldalán is, és gondolkodhatunk úgy is, hogy ha van jelenleg három Kihívó lány, és kettő Bajnok lány, akkor csütörtökön megint váratlanul fordul a kocka, és érthetetlen módon hirtelen a Bajnokok nyerik meg a Végjátékot, vagyis női párbajra kerül sor ezen a héten, és kiesik egy kék versenyző.

Magyarán két női Bajnok és két női Kihívó kerül a Négyek Viadalába.

Bárhogy is lesz Izával, a sorsa az orvosok...pontosabban a szerkesztők kezében van. Ők pedig természetesen úgy rángatják a bazári majmoknak használt exatlonistákat, mint egy csapat marionett bábut.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás