promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Szörny Rt. folytatása - itt az előzetes!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szörny Rt. folytatása júliusban debütál.

A 2001-ben bemutatott Szörny Rt. című animációs film a Pixar 4. produkciója volt. A filmet összesen 4 Oscar-díjra jelölték, egyebek között a legjobb film, és a legjobb filmzene kategóriában, de végül csak a legjobb betétdalért vehette át az aranyszobrot.

A Monstropolisban játszódó történetben a Szörny Rt.-nél gyermekek sikolyait gyűjtik, amelyek energiával látják el a szönyek városát. Egy nap azonban a rémisztési rekordot tartó Sulley és barátja, Mike hatalmas bajba kerül, mikor egy kislány átszökik a szörnyvilágba.

A film 2013-ban kapott egy előzményrészt, amiben azt nézhettük meg, hogy Sulley és Mike hogyan barátkoztak össze a Szörny Egyetemen, és hogyan jutottak el végül a Szörny Rt-hez.

A Disney viszont most azt meséli el, hogy hogyan alakulnak a dolgok a cégnél, miután az Sulley vezetésével átállt a gyermekek nevetésének begyűjtésére. A Monsters at work (magyarul: Szörnyek munkában) címet viselő sorozat július 2-án debütál a Disney+-on, így a magyar közönség csak feliratosan, online platformokon keresztül láthatja a Szörny Rt. folytatását.

Hogy aztán ez a széria egy esetleges mozifilmes folytatást fog-e felvezetni, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre az első előzetes alapján érdemes lesz belenézni a sorozatba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás