Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt vannak az új Hamupipőke-film első képkockái

Itt vannak az új Hamupipőke-film első képkockái

Zene, Film & Kultúra

Itt vannak az új Hamupipőke-film első képkockái

Zene, Film & Kultúra

BV 08:38

Camila Cabello következik a sorban, hogy a lábára húzza Hamupipőke híres üvegcipellőjét. Itt vannak az első nyilvánosságra hozott képkockák a filmből.

Az Amazon Prime Video nemrég több jelenetet is nyilvánosságra hozott képek formájában a jelenleg is készülő, új Hamupipőke-filmről, amelynek főszereplője Camila Cabello énekesnő és Nicholas Galitzine színész lesznek.

A musical formájában előadott történet szeptemberben jelenik meg.

Az új Hamupipőke-film a klasszikus Disney-rajzfilm eredeti dalai mellet kortárs popdalokkal is kiegészül, ismételten új kontextusba helyezve az eredeti történetet.

Bár túl sok részletet még nem tudunk a történet megvalósításáról, feltételezhetjük, hogy a klasszikus mese újabb változata pár dologban biztosan kiemelkedik majd a korábbi Hamupipőke-feldolgozások közül, hiszen egy kubai gyökerekkel rendelkező színésznő alakítja Hamupipőkét, a történet pedig ismét a modern időkben játszódik majd.


Forrás: variety.com

A főszerepek mellett Billy Porter fogja játszani a tündér keresztanyát, a Jégvarázs című rajzfilmből ismert Idina Menzel pedig a gonosz mostohaanya szerepét játssza majd el. 

Maddie Baillio lesz Anasztázia, Charlotte Spencer pedig a másik mostohanővért, Drizellát fogja alakítani.

A rendező Kay Cannon.

Borítókép: variety.com