promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási dolgot jelentett be a TV2, ősszel ismét egy gigaprodukciót láthatunk a tévében
Borítókép:  Illusztráció / via Profimedia / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 a tánckedvelő közönség legnagyobb örömére bejelentette, hogy ősszel érkezik a Dancing with the Stars második évada.

Tavaly hatalmasat robbantott a TV2 a Dancing with the Stars című táncos vetélkedővel, amiben különböző sztárok versenyeztek a táncparketten, miközben elképesztő produkciókkal ajándékozták meg a nézőket. A műsor egyik különlegessége az volt, hogy még a Paula és Paulina című szappanopera világsztárja, Gabriela Spanic is szerepelt benne.

Most örülhetnek a Dancing with the Stars rajongói, ugyanis a TV2 bejelentette, hogy jön a folytatás, ráadásul nem is kell sokat várnunk rá, ugyanis a csatorna ősszel tűzi műsorra a második évadot, ami ismét rengeteg izgalmat ígér.

„Készülj fel a folytatásra, mert ősszel visszatér a Dancing with the Stars, ahol újra mindenki táncol! Új évad, új párosok, új élmények!”

– közölték a Dancing with the Stars insta-oldalán.

A közönséget valószínűleg az izgatja leginkább, hogy kik lesznek az új versenyzők, illetve hogy láthatunk-e a műsorban ismét egy nemzetközi hírességet. Tény, Gabriela Spanicot nehéz lesz túlszárnyalni, de ha a TV2-nek sikerülne esetleg megszereznie a Vad angyal sztárját, Natalia Oreirót, akkor jó eséllyel mindenkit boldoggá tenne a hír.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést, amiben összeválogattak pár remek pillanatot is a Dancing with the Stars első évadából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás