promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjött az Álarcos énekes paródiája, a Zacskós énekes – videó
Borítókép:  Red Lemon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Comedy Central a Family Guy új évadát egy különleges produkcióval ünnepli, ugyanis Lengyel Tamással érkezik a Zacskós énekes, ahol a közönségnek kell megtippelnie, hogy melyik zenész vagy színész énekli a népszerű animációs sorozat főcímdalát.

Május 17-én, 22:00-kor indul rögtön két résszel a Comedy Centralon az elvetemült humorral rendelkező kultikus sorozat, a Family Guy 19. szezonja, ez pedig több szempontból is speciális esemény: nem elég, hogy a premier lesz a széria 350. epizódja, de Stewie Griffin első szavát is hallhatjuk majd benne – legalábbis azt, amit végre mindenki érteni fog.

Ennek örömére a csatorna egy elég érdekes műsorral rukkolt elő, ami már a neve alapján is az Álarcos énekes paródiája: jön a Zacskós énekes, aminek A mi kis falunkból ismert Lengyel Tamás lesz a műsorvezetője. A mókás produkcióban összesen 10 ismert zenész vagy színész fogja előadni a Family Guy főcímdalát, a közönségnek pedig meg a hangjuk alapján kell tippelnie, hogy kit rejt a zacskó. Tíz héten keresztül, péntekenként kerülnek fel a részek a Comedy Central Facebook-oldalára, ahol egészen hétfőig találgathatnak a nézők, ugyanis akkor történik a nagy leleplezés.

„Szerintem nagyon jól szórakoznak majd az emberek és a promók talán kicsit a biztosítékot is kiverik. Alig várom én is a végeredményt, hiszen a forgatás során megszámlálhatatlan ökörséget talált ki a kreatív csapat. Annyit mondhatok, hogy a megszokottól eléggé eltérő, rendkívül szórakoztató tartalommal készültünk!  A trash-feelinget erősíti többek között a jelmezem és a vicces, átkötő mikró etűdök”

– árulta el Lengyel Tamás.

Itt látható az első zacskós énekes, akire hétfő reggelig lehet tippelni a Comedy Central Facebook-oldalán:

Forrás: Red Lemon

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás